Apoteket o jag...

Det är Hej-Mitt-Vinterland där ute. Snön bara dalar ner. Ingen storm eller så. Ganska vackert och lätt att uppskatta när man själv sitter inne *hehe* Plogbilen var här vid lunchtid. Gjorde att Izzy satt helt still o bara titta o lyssnade efter plogbilen :-) Han var lite trött med.



Har inte bloggat på några dagar. Har haft fullt upp hemma. Nanne har jobbat utfyllnad en hel del i veckan. Saknar honom juuuu.....Har vart till apoteket i måndags, onsdag o torsdags. Tog Tyler till distriktsmottagningen i måndagsmorgon då hans fingrar såg hemska ut. Han har hudproblem men det har hållt sig borta den här vintern.....ända tills nu. Vi fick träffa en läkare o det var som jag trodde att han hade en infektion så piller o krämer utskrivna. Är ju tvungen att åka till apoteket i stan för de är där jag har konto. Har redan kommit upp i 1800kr i ungarnas högkostnadsskydd (starta i dec-14). När jag kom dit så fanns inte pillren så de skulle beställa. Heller fanns det inte dubbelt av krämerna (vill ha dubbelt så vi slipper skicka de emellan mig o hans pappa). 


Så nästa tur skulle bli på tisdagen för jag väntade på medicin åt Dharma med. Inget blev klart. Vi hade börjat smörja med den starka krämen men ville ju ha hem pillren med.

Fick sms på onsdagen att Dharmas var färdigt. Åkte in på eftermiddan o hoppades på att Tylers var färdigt med och de vart det.
Hämtade även ut mediciner till min mamma (var till henne först o hämtade hennes leg). Upptäckte sen att jag glömt grönsakerna hemma som jag handlat åt henne så det var ju bara att ta o åka igen nästa dag......
När vi sen var hemma så tog jag fram ett piller åt Tyler att svälja. OJ va stora de var då.....han kunde inte svälja så jag fick krossa den mellan två skedar. Vilket inte var det enklaste för de är ganska hårda. Blandade med yoghurt.

......på torsdagen. Tog med mig grönsakerna och passade på att gå till apoteket igen för att lämna in fullmakt så att jag kunde hämta ut medicin åt henne utan att behöva hämta hennes legimitation före. Hjälpte henne att handla lite mat från Gefle Gourmeservice som ligge i samma hus. Verkar som de ha go mat. Skalade o delade rotsellerin åt henne med. Satt sen o prata bara :-)

Det märks att salvan o pillren funkar för Tylers fingrar ser mycket bättre ut. När vi var till läkaren så fick två häften som handlar om Atopiskt eksem som vi ska läsa. Han är en s k atopiker. Bara att smörja smörja smörja smörja......tråkigt men sant. Hoppas att det växer bort så småningom. Det verkar göra det på många när de blir vuxna men jag vet inte.



Jag skulle sortera ut mediciner åt Dharma i sin dosett och i Brandons dosett. Upptäckte då att han hade bara morgonmedicin till nästa vecka så jag kastar mig på telefon o ringer in för att förnya receptet.
Passar på att logga in på apoteket o ser där att Brandons kvällsmedicins licens går ut nästa månad så det var bara att ringa tillbaka. Detta blir då att åka till apoteket senast fredag för då tar morgonmedicinen slut. Yey.....känns som jag bor på apoteket *flinar*



Ikväll kanske jag får mysa lite med min man som jobbat så mycket. Få lite gjort oxå kanske?

Har förresten gjort ett mobilställ åt Brandon idag fast det var för mycke lutning på det så jag gjorde då ett annat som blev bättre. Det behövs bara dekoreras :-)

Nu blir det mellis åt de små. Mannakvick :-)
Kram