Längtar

Har haft ont i magen den senaste veckan eller två. Min diagnos är att magsäcken är så ihoptryckt så allt jag äter gör att jag får ont så jag har gått över till att försöka äta som precis efter operationen.....alltså väldigt lite och ofta. Försöker se det positiva att jag blir liksom tvungen att lära mig själv att gå tillbaka till de gamla vanorna som jag kommit bort ifrån så håll tummarna att det funkar.
 
Längtar till flytten....eller längtar tills allt är där och inte här men flytten i sig känns ju jobbig :-) Nu har vi en månad på oss att flytta så vi har pratat om att så fort vi har huset i vår ägo så kör vi så mycket som möjligt i bilen såsom lådor och mindre möbler o prylar så får vi ta en flytt med lastbil eller släp med de större möblerna sen.
Tänkte börja packa ner allt i bokhyllorna i helgen. Om de kartongerna o bokhyllorna skulle flyttas först så packar jag upp de på en gång så har man ju lådorna igen så att säga att packa i.
Ser inte fram emot flyttstädningen......en del av mig hoppas att vi är klar med flytten så fort som möjligt i början av februari och att nästa hyresgäst vill flytta in tidigare i byte mot att vi slipper städning. Skulle vara underbart med tanke på hur stor gravdimage jag har då. Just den biten är lite stressande (läs mycket stressande)......att enl mens har jag datum 19 feb-14 och enl ul den 26 feb-14.......vill ha flyttat tills dess bebisen är ute. Paniken ligger under ytan över det men prövningar är ju till för att vi ska klara av dem eller hur? Nåja......jag hoppas allt ordnar sig :-)
 
Idag kom alla barnen hem. Eller rättare sagt så kom Dharma o Tyler så nu är alla hemma tillsammans o det betyder fredagsmys. Chips och film tillsammans i soffan. Vi ska se Arthur Christmas tillsammans. Mysigt.
 
Bytte ju kattlåda o "sand" till katterna för ett tag sen. Lillskiten även kallad Fråsty :-) Har börjat fatta att det är där han ska bajsa. När pelletsen tog slut tänkte jag köpa värmepellets på Granngården men när jag berätta vad jag skulle ha den till så rekomenderade hon stallpellets istället för de tog åt sig fukt bättre. Tycker det har funkat ganska bra. Sen vi bytte från kattsand till träpellets så har jag inte känt lukten av kattkiss alls. Det man känner är fuktigt trä och det luktar inge illa så detta är kvar för att stanna.
Har jag talat om att det sitter en kattlucka/dörr i köket? Katterna kommer vilja gå ut men kommer nog vara ganska fega i början ;-)
 
Nä nu mat.
Kram