Nya naglar...

Gokväller
 
Imorrse hade jag noll energi då jag tog alla matningarna inatt. La han vid kl 6 typ imorse o då sa jag till Nanne: "Nu går jag o sover" och så rasade jag ner i sängen. Han fick iväg ungarna till skolan o tog de små.
 
Vid kl 12 hade jag tid hos Camilla för att fixa naglarna. Blev jättenöjd så nu ska jag ha randigt nån mer gång :-) Älskade hur de randiga naglarna blev.
 
 
Efter naglarna drog vi in till stan för Brandon hade möte med Svensk Direktreklam. Han hade fyllt i lapp om att få jobb där och det fick han :-) Han kommer börja i helgen. Må sortera imorn när han kommer hem från skolan innan han åker till sin pappa. Sen ut o dela ut på söndag när han kommer hem :-)
 
För övrigt så fick jag energi efter vi ätit så jag starta en maskin tvätt, skruva ihop det gamla skrivbordet som vi tänkt ha en av de gamla datorerna på, packat upp 3 lådor. Det minskar sakta men säkert :-) Rensar samtidigt med för JA jag vet att jag har mycket grejjer men jag är sån....live with it!
Funderar hur jag ska göra med skrivbordet. Tycker inte att det passar under trappen nu när jag ställt dit det men tänkte jag skulle testa att ha det där tv´n är nu o ha den ovanpå eller blir det på tok för högt upp att ha tv´n där? Nåja må ju testa mig fram tills det blir bra.
Hmmm nu kom jag på en sak.....har ju den gamla skrivbordet som hängde i Dharmas loftsäng. Kanske man skulle skaffa konsoller o sätta på väggen o sätta det under trappen? Sälja/byta bort skrivbordet?
hmmm tål att tänkas på.
 
 
Svärfar var hit igår o mätte lite där vi ska bygga väggar. Han har räknat ut vad det kommer att kosta i material från ByggMax att bygga rum till Dharma o Tyler så snart så blir det av. Till vänster i bilden här nedan så är det en dörr till lilla toan. Väggen ska gå därifrån o över till höger.Den kommer brytas av ungefär efter där frysen står (fast längre hit då) och sen följa mattkanten ungefär. Sen kommer det gå en vägg mellan dubbelfönstret.
Det blir inte nå stora rum men tillräckligt tycker jag. Resten av rummet blir det tv, data o annat som de har gemensamt.
I rummen blir det fondvägg med tapet. I övrigt så kommer furun att målas vit. Jag spyr på furu. OGILLA! Tänkte på först om den skulle täckas men så mycket jobb har jag ingen lust att göra just nu. Senare kanske? Vill få detta gjort så vi kan fortsätta på nästa grej. Har lärt mig att göra klart en sak i taget :-)
När man målar sån här furu.......Ska man ha väggfärg? Snickerifärg? Det är ju en hel del som ska målas o jag tänkte köpa 10 liters hinkar men vill att det ska vara så billigt som möjligt med. Tips tack!
 
 
När jag sov på förmiddan så var min man lyhörd. Jag har haft utbrott o vart ledsen för att jag inte hunnit med städning o allt annat vardagligt så han röjde lite i köket. Åh va glad jag blir :-) Det är samma som att ge en bukett blommor......blir ju nästan mer glad när nåt blir städat än för blommor ;-) När jag packade ur en låda idag så hitta jag lyckönskningskort o dyl från vårt bröllop så jag blev lite nostalgisk :-) I Juni har vi vart gifta i 2 år :-) Men först så kommer vår "vi blev tillsammans dag" den 27 maj. Det är 3 år sen vi blev tillsammans. Älskar Nanne lika mycket OM inte mer nu :-) Vi har haft prövningar men vi har kommit igenom de med hjälp av kärlek, förståelse och respekt.
 
 
Puss o kram Maddis