Bröllopsdag bla...

Nu är det så där lääännnggeeeesen jag skrev igen *dumma mig* Har inte haft ork eller lust att skriva. Nu ljuger jag.....lust har jag men inte tid och ork. Så var det! Nåja jag skriver nuuuuu i alla fall :-)
 
Sommaren har hunnit komma och det är ju underbart må jag ju säga :-) Har dock inte badat nå än men det kommer väl förhoppningsvis :-)
 

  • Jag har hunnit bli 40 år (9 maj -13).....hmm när skrev jag sist?
Jag o Nanne har hunnit fira våran första bröllopsdag *jippie* Vi bestämde i föreväg att vi skulle ut o äta. Först tänkte vi ta med Willow men så fick hon vara med farmor o farfar :-) Dagen före var det midsommarafton o det hade vi förtängt....var så fokuserade på att vår bröllopsdag skulle vara *hihi* Så när vi kom på det att det faktiskt var midsommar med så undrade vi om vi skulle göra någonting.....svärfar såg min facebook undran och bjöd över oss på middag. Det var hur trevligt som helst :-) Som vanligt så tog jag bild på maten vilket jag ofta gör och fick då veta att jag skulle ha låtit bli den begravda laxen (såg ni va fyndig jag var där....begravda o gravade :-) skulle jag låta bli eftersom jag är gravid.
 
Ja visst ja......JAG ÄR GRAVID IGEN. Håll alla Sveriges tummar att h*n stannar kvar i magen o kommer ut o skriker o blir vårt barn :-) Har svårt att våga hoppas. Är i 7:de veckan nu och det är den veckan missfallen började (fast det visade sig senare). Jag funderar på att ringa på måndag o se om jag får göra ett tidigt ultraljud. Vill så gärna se barnet leva så jag blir lugnare. Tycker inte om att vara nojjig.
 
På bröllopet hade jag målat ett stort M och N i lila färg som vi hade på bordet framför våra platser tillsammans med ett hjärta. För varje år tänkte jag fixa siffror som ska gå i lila / svart /vitt i bröllopsdagarnas material. Så jag har beställt en etta som jag ska jag ska täcka med bomull så det blir lite mjuk. Kanske täcker det med ett lila tyg. Har inte bestämt hur jag ska göra än men tänkte att dessa årssiffror ska få stå på rad tillsammans med vårt M och N. Kul sätt att se hur åren går :-)
 
BRÖLLOSDAGARNA
  1. Bomull
  2. Papper
  3. Läder
  4. Frukt
  5. Trä
  6. Socker
  7. Ylle
  8. Gummi
  9. Linne
  10. Tenn
  11. Stål
  12. Siden
  13. Spets
  14. Elfenben
  15. Kristall
  16. Fjäder
  17. Silke
  18. Satin
  19. Gallon
  20. Porslin
  21. Nylon
  22. Jute
  23. Hampa
  24. Sammet
  25. Silver
  26. Kork
  27. Balsa
  28. Masonit
  29. Plywood
  30. Pärla
  31. Mahogny
  32. Granit
  33. Gnejs
  34. Skiffer
  35. Korall
  36. Marmor
  37. Tegel
  38. Cement
  39. Grafit
  40. Rubin
  41. Keramik
  42. Mässing
  43. Plåt
  44. Nickel
  45. Safir
  46. Bly
  47. Kvicksilver
  48. Zink
  49. Aluminium
  50. Guld
  51. Krom
  52. Bons
  53. Koppar
  54. Platina
  55. Smaragd
  56. Volfram
  57. Mangan
  58. Bärnsten
  59. Akvamarin
  60. Diamant
  61. Glas
  62. Topas
  63. Jade
  64. Emalj
  65. Krondiamant
  66. Uran
  67. Opal
  68. Granat
  69. Briljant
  70. Järn
Willow har hunnit bli 9 månader idag. Hon vägde 9050 g. Var 71,5 cm lång. Våran stora söta flicka :-)

Visst ja....i tisdag blev min första härliga dotter 10 år :-) Vi var till Tommy o firade henne då men ska ha fika här hemma på söndag. Vi köpte en gemensam present till henne. En Samsung Galaxy Y. Tyler ville ha en med så han betalade själv.....han hade pengar kvar sen han fyllde år. De är så glada att de har smartphones :-) Idag skaffade Dharma Instagram. Vi installerade Whats Up till båda med så får de skicka sms via den eftersom det följde med 1 års surf i telefon så blir det billigare på så vis.
 
 
 
 
 
Imorn är det dags för fest med en del av släkten. Det ska bli kul. Vi åker dit tidigare för att hjälpa mamma med att duka borden och få igång grillen. Vet inte om det bara är vi i våran familj som ska grilla eller om det blir fler. En del ska ha catering från Kvarnen (samma ställe som vi  köpte maten ifrån på vårt bröllop förra året) och en del ska ha nån sorts planka som 10 st kunde äta ifrån. Vi är ju trots allt 6 pers i vår familj.....känns lite för mycket pengar med catering just nu för oss men oavsett så kände jag för att grilla. Gott med grillat. Vi har inte hunnit grilla ännu faktiskt.

Fick förresten svar idag från mammografin. Jag har inga tecken på cancer *yes*
 
 
 
Alldeles nyss var en kvinna hit o hämtade Dharmas gamla byrå som jag skänkte bort gratis eftersom Tommy inte ville ha den tillbaka. Det finns en grupp på fb där man tigger eller skänker. Det är ju inte bara det att man hjälper någon utan den personen kanske gör något för nån annan. Pay it forward så att säga :-)
 
Nä om man ska ta o fixa potatisen till middan då. Jag o Nanne ska äta sill till det och ungarna får korv.
Puss o kram