Röjer i pojkarnas rum...

Gokväller
 
Ja vad ska jag skriva? Livet som gravid 4-barnsmor går vidare = trött. Men så skönt att Nanne gått på ledighet nu i 2 veckor även om det blir lite utfyllnad. Både älskar o hatar att han jobbar skift.....mer älskar det mer än hatar :-)
 
Lördag idag o idag har vi röjt i pojkarnas rum. Flyttade sängen härom dagen o idag gick vi igenom de flesta lådor. Kasta det som var skräp och la ge-bort-grejer i en låda som ska iväg till nån som vill ha den eller så blir det Röda Korset eller Återvinningen för bort ska det så fort som möjligt.
Har nu en hylla som ska byggas om så det blir en hylla på bredden istället för en hylla på höjden. Behövs sågas av på sidorna och på med ben. Vet inte hur benen ska på dock. Vinkeljärn? Jag gissar på att hyllan kanske blir lite "vinglig" då jag vill ha upp hyllan så den har lika högt utrymme som sängen har och då tänkte jag att man borrar hål i två hyllplan (som blir vägger nudå hyllan ligger istället) och binder fast hyllan i sängen då de ska stå ihop.
 
Var iväg o handla i fredags. Willow fick vara hos farmor o farfar under tiden då det är stressigt nog att handla. Hade maken o Dharma med mig. Handla under tidspress tycker jag inte om. Skönt när det är gjort. Var till flera ställen....bla så köpte jag vinterstövlar åt Dharma o Tyler så nu är det gjort.
 
 
Var förresten o tittade på det där huset på Haggatan idag o det var inget för oss. Vi visste om att golven o tapeterna inte skulle falla oss i smaken (inte direkt nån annan heller *skratt*). Altandörren skulle behövas bytas pga att den nu var fastspikad (tror de gick in där när ägaren dog). Köket var för litet för oss och vardagsrummet låg inte vägg i vägg med köket så då blev det problem där med att ta ner väggen för att få större kök i o med att det var ett sovrum där och tvättstuga åt andra hållet. Sen hade ytterdörren konstig placering på långsidan på sidan av huset men huset är ju från.....ja var det 77 eller nåt sånt tro?
Nä det huset vi kikade på som låg på Rotskär.....trålvägen tror jag den hette......det huset var perfekt men men....
Gillar även huset på Ekgatan men en som jag känner var o tittade på det i sommras o då kände de en lukt från källaren o de sa att det var mycket fukt.....när vi var o tittade på det i vintras så kände inte jag nå direkt lukt men allt sånt där luktar mer på sommaren än på vintern tyvärr men svärfar hade med sig en fuktmätare o den gav inget utslag så jag vet inte jag. Bara man fixade ena rummet i källaren med golv så fanns det rum för alla där. Det huset hade ingången på långsidan med men då var ingången på gården mitt emot så det var det jag tyckte var konstigt med haggatan.....ingången på gården var på kortsidan så man gick in där o runt hörnet o in i huset.....wierd....
 
Dream dream dream.....dreeeaaammm......