Göra listor?

Så där då har jag röjt undan köket inför kvällen. Skulle aldrig fått de gjort om inte Brandon passade de små. Nanne la sig o sov för han ska jobba inatt men innan så gjorde han ett ryck o sänkte Izzys säng. Jag har vart lite orolig då han far runt så i sängen när han vaknat o jag vill inte att han hux flux sätter sig upp och sen ramlar ur men nu är det äntligen fixat :-)
 
Tvättat igår och idag så nu är det ingen tvätt. Behöver byta sängkläder i alla sängar med men får ta det en annan dag. Brandon bytte i sin idag så det är gjort. Bara våran, Willows, Izzys, Dharma o Tylers sängar kvar då :-) Dharma o Tylers sängar kan vi ta i helgen när de kommer.
 
Jag är så nöjd att jag fått i ordning en hel del nere i ungarnas vardagsrum. Vill sätta igång o måla väggarna som är kvar där o sen upp med skivor så att vi kan tapetsera det sista. Har sen lister, fönstren, dörrarna och spaljen/trappen kvar av det. Undrar om Rusta fortfarande har kvar de små billiga gröna mattorna? Hade faktiskt tänkt att sy ihop för det blir billigt :-) En tjock nål och snöre så blir det bra tror jag.
 
När det blir mindre som måste fixas så är det lättare att hålla undan vardagen och med vardagen menar jag alla måsten som tvätt, mat, disk osv Dammsuga må jag göra imorn för jag känner för mycket smulor o grus under fötterna. Vill fixa ordning i garaget med. Har inte så himla mycket kvar men ändå det tar tid att gå igenom lådor. Ska dra iväg med återvinningen som jag slängt vid garageporten så det kommer iväg. Behöver höra med IKEA vad en uppsättning skruvar o dyl kostar till våningsängen som jag vill sälja. Hela påsen försvann i flytten och kan ju inte sälja den som den är tyvärr. Har sen 2 träsängar att sälja med + en malm sänggavel som vi hade till vår säng.
 
Nåja har en liste i huvudet hela tiden på vad som ska göras o vad som ska köpas in. Kanske jag skulle skriva ner det på lappar istället. En lapp för varje grej så kan man flytta runt de efter prioritering :-)
Hinner kanske fundera o skriva sen.......nu är det snart läggdags för de två yngsta unerverken o det betyder byta blöjor, göra välling o lägga sig bla :-)
 
 
 
Kram