Strandhäng är ingen avslappning med 4 barn...

Ser många som kör med strandhäng o poolhäng. Jag har inte tålamod att bara sitta där under solen. Önskar jag hade ett eget hus och en egen trädgård så man kunde ha dörren stå öppen. Dona lite inne....dona lite ute....hänga lite tvätt....rensa nåt hörn med ogräs....sätta sig på altan med en chino eller en piggelin o bara vara en stund...leka med Willow i sandlådan....sparka lite boll med Brandon, Dharma o Tyler....när man är törstig så går man in o hämtar en kanna med kall saft och glas och kommer ut o dricker med ungarna.
Nä med strandhäng så ska först alla barnen bli färdig (helst samtidigt) och det innebär rätt kläder, ombyten (för de kommer garanterat blöta ner det de har på sig), gått på toa, bytt blöja, mätta (så hunger inte är det första det gnälls om). Dricka, kakor o annat ska packas ner (helst i en kylbag då så det är kallt när det ska drickas.....är kylklamparna frysta?). Minst en spade och hink var eller åtminstone nåt att gräva med och att ha i. Har säkert glömt något nu men i vilket fall så när vi är framme vid typ sandbankarna så får jag skrika åt alla att komma tillbaka o hjälpa till att bära packningen som jag helst av allt ville lämna hemma. Visst ja....glömde handdukar till alla + nåt att sitta på. Nåt med skugga skulle behövas med. Ser alla som ligger o tar det lugnt på sina filtar. Ta det lugnt kan jag inte göra för nu blir man badvakt som ska hålla barnen vid liv. Ingen av barnen är bra på att simma och att få de att hålla sig tillsammans så att man inte ska få panik "vart är ****?". Måste ha med sig en till vuxen så att en kan försöka hålla koll på de 3 äldre o en håller uppmärksamheten på Willow som säkert vill smaka på sanden o allt ;-) Nä att åka iväg själv med barnen är inget jag ser fram emot och då stannar jag hellre hemma o fyller badkaret ;-) Fast hade man trädgård och inte hade en pool så finns det ju uppblåsbara mindre pooler. Skönt att få svalka o plaska bara. Eller ha sprinkler på att springa i. Eller bara fylla nå skålar med vatten o hålla på med. Så enkelt det skulle vara.
När vi har vart till badhuset har det gått bra för då har jag haft koll på tex Dharma o Nanne på tex Tyler o vid båda haft koll på Bran på avstånd men nu har vi Willow med och hon behöver konstant koll. Vi ska åka alla o bada men kan inte låta bli att få panik för jag vill ju att vi överlever det hela med :-) Jag är ju som sagt ingen bläckfisk. Såg på ett avsnitt en gång på det där programmet "Familjen annorlunda" där en familj åkte o badade på badhus. Hur fixade de alla barnen? Undrar om Tezz har åkt o badat med alla sina 7 barn o hur många vuxna de då var? Må fråga henne :-)
Får se om drömmen om hus nånsin kan bli sann. Hörde en som spekulera i om att det kan bli lite ändringar i snar framtid pga att det blivit trögt på husmarknaden. Om de skulle sänka kontantinsatsen eller om man får låna hela beloppet. Skulle ju vara kanonbra men jag lägger inga förhoppningar på det förrän jag ser det. Huset vi tittade på på Ekgatan är fortfarande till salu. 1.1 begär de. Det är inte värt fullt så mycket. Storleksmässigt skulle det passa oss jättebra....drömma drömma.....
 
Igår gick jag förresten in i 11:te veckan. Hoppas att du lever o frodas där inne lillpyre.